50 de fotografii aeriene spectaculoase cu Munții României

Total
437
Shares

Primul an de Zbor peste Munții României ne-a adus pe vârfurile a 9 dintre cei mai frumoși munți ai țării. Rezumatul primului an și a celor 14 călătorii realizate îl puteți citi aici. Urmează o nouă etapă în proiect, una cu și mai mulți munți vizați, dar și câteva componente noi, în principal legate de educație și responsabilitate în ce privește mersul pe munte.

Între timp am pregătit o selecție cu cele mai frumoase 50 de fotografii surprinse de noi, din dronă, pe durata proiectului. Cele 50 de fotografii de mai jos rezumă aproape 300 de kilometri făcuți la pas pe traseele străbătute de noi, dar și tot sufletul pe care l-am pus în realizarea lor.

Veți regăsi în imagini locuri din Munții Ciucaș, Munții Bucegi, Munții Făgăraș, Munții Piatra-Craiului, Parcul Național Domogled – Valea Cernei, Munții Ceahlău, Masivul Postăvaru și Munții Rarău.

Vizionare plăcută!
4 comments
  1. Edenul pe Terra…și chiar in tara noastră.Multumesc pentru ca ne aratati și noua aceste peisaje ale munților care par greu de imaginat, datorita frumusetii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like