Primul an de Zbor peste Munții României ne-a adus pe vârfurile a 9 dintre cei mai frumoși munți ai țării. Rezumatul primului an și a celor 14 călătorii realizate îl puteți citi aici. Urmează o nouă etapă în proiect, una cu și mai mulți munți vizați, dar și câteva componente noi, în principal legate de educație și responsabilitate în ce privește mersul pe munte.

Între timp am pregătit o selecție cu cele mai frumoase 50 de fotografii surprinse de noi, din dronă, pe durata proiectului. Cele 50 de fotografii de mai jos rezumă aproape 300 de kilometri făcuți la pas pe traseele străbătute de noi, dar și tot sufletul pe care l-am pus în realizarea lor.

Veți regăsi în imagini locuri din Munții Ciucaș, Munții Bucegi, Munții Făgăraș, Munții Piatra-Craiului, Parcul Național Domogled – Valea Cernei, Munții Ceahlău, Masivul Postăvaru și Munții Rarău.

Vizionare plăcută!


Distribuie articolul
Articol scris de
Dragoș Asaftei
Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac fotoreportajele și fotografiile aeriene. În momentul de față lucrez la proiectul Zbor peste Munții României, în cadrul căruia fotografiez și filmez din dronă cei mai spectaculoși munți din țara noastră.
Zbor peste Munții României este un proiect lansat în 2018 de Dragoș Asaftei și oferit de AQUA Carpatica
AQUA Carpatica

Comentarii

 1. Andreea Carmen 10 iulie 2019 at 6:14 - Reply

  Minunate imagini, felicitări! Sunteți o inspirație!

  • Dragoș Asaftei 10 iulie 2019 at 6:14 - Reply

   Mulțumim frumos, Andreea!

 2. Petruța 10 iulie 2019 at 11:36 - Reply

  Edenul pe Terra…și chiar in tara noastră.Multumesc pentru ca ne aratati și noua aceste peisaje ale munților care par greu de imaginat, datorita frumusetii lor.

  • Dragoș Asaftei 10 iulie 2019 at 11:40 - Reply

   Mulțumim și noi, Petruța, că ne urmărești!

Citește și alte articole de pe site