Acasă

Zbor peste Munții României

Fotografii și filmări aeriene cu cei mai spectaculoși munți ai țării noastre

Proiect oferit de AQUA Carpatica
Trasee din Munții României


Filmări aeriene 4K


Wallpapere

Povestea proiectului #DeasupraMunțilorRomâniei

Fotografiem și filmăm din 2018 cele mai frumoase zone din munții României, documentând experiența de pe traseu. Încurajăm continuu respectul față de natură și responsabilitatea pe munte, pentru ca fiecare dintre noi să se poată bucura de natura frumoasă a țării noastre. Haide cu noi în această călătorie!

Best-of 2021

Cea mai recentă drumeție

Abonează-te la canalul nostru de YouTube și vezi filmările aeriene la calitate maximă 4K

SUBSCRIBE

#ResponsabilPeMunte

Asigură-te că ai un comportament responsabil de fiecare dată când mergi pe munte, atât față de natură, cât și față de ceilalți iubitori ai muntelui.

  • Nu lăsa gunoaie în urma ta, nici pe traseu, nici la cabane, mai ales la cele unde accesul auto nu este permis.
  • Nu rupe plantele. Oricât de frumoase ar fi și oricât de mult ne-ar atrage atenția, planetele trebuie să rămână acolo unde au crescut.
  • Nu hrăni animalele. Există șansa ca ele să se apropie de om și să aștepte ori să caute hrana, din cauza altor persoane care le-au hrănit de-a lungul timpului.
  • Nu porni pe traseu fără să te documentezi și fără să ai echipamentul potrivit + trusă de prim ajutor adaptată mersului pe munte.
  • Nu te aventura pe munte dacă vremea nu este favorabilă.

Trasee parcurse #DeasupraMunțilorRomânieiMunții Retezat: Traseu ușor spre Lacul Bucura

Prima noastră întâlnire cu Munții Retezat, cea despre care povestim în acest articol, s-a încheiat cu o concluzie clară: trebuie… read moreMunții Bucegi: Cel mai ușor traseu spre Valea Mălăiești

Valea Mălăiești este unul dintre cele mai frumoase, dar și cele mai populare locuri din Munții Bucegi în această perioadă… read moreMunții Făgăraș: Traseu ușor spre brândușele de pe Valea Sâmbetei

În fiecare primăvară, după topirea zăpezilor, pe Valea Sâmbetei din Munții Făgăraș apar zone întregi cu mii și mii de… read moreMunții Harghita: Traseu ușor de iarnă pe Vf. Harghita-Mădăraș (1.801m)

Cele mai frumoase peisaje de iarnă din acest sezon le-am găsit pe meleaguri natale, la câțiva kilometri de locurile în… read moreWallpapere: Cele mai bune imagini surprinse în 2021

Am pregătit la final de 2021 un pachet de wallpapere cu o selecție a celor mai frumoase imagini surprinse de… read moreZbor peste Munții României în 2021

Descris în numere, 2021 e anul în care am străbătut munții țării noastre în 12 ture, cu peste 250 de… read moreToamna în Buila-Vânturarița: Traseul cel mai scurt spre Vf. Vânturarița Mare (1.885m)

Buila-Vânturarița este locul în care revenim mereu cu drag. E a treia oară când ajungem aici (prima călătorie: traseu circuit… read moreMasivul Cozia: Traseu circuit prin peisajele de toamnă spre Vf. Cozia (1.667m)

Aflat la o distanță de 20km de Râmnicu Vâlcea, în direcție opusă față de Parcul Național Buila-Vânturarița, Masivul Cozia este… read more

VEZI MAI MULTE TRASEE