Prima zi din 2019 ne-a prins la înălțime, pe munte, acolo unde iarna ne-a întâmpinat cu niște priveliști absolut minunate. În jurul prânzului eram pe traseul spre Vârful Ciucaș, iar exact când ne-am întors la cabana cu același nume, apusul spectaculos ne-a mai ținut câteva minute bune afară, pe-un vânt care se întețea din ce în ce mai tare.

Lumina caldă a apusului a contrastat cu zăpada care acoperea peisajul

Experiența parcurgerii unui traseu de o așa frumsețe chiar în prima zi din an a fost deosebită. Și cum se zice că ce faci în prima zi din an o să tot faci și în restul anului… nu putem decât să ne gândim deja la următoarea noastră călătorie. Dacă aveți recomandări de trasee de iarnă pe munte, le așteptăm cu drag.

Apusul din prima zi din an și Vârful Ciucaș, acoperit complet de nori

Dar până atunci, vrem să vă arătăm primul fragment din călătoria noastră în Munții Ciucaș: apusul de pe 1 ianuarie 2019. Curând vom publica și povestea completă, alături de niște imagini frumoase, pe care ați început deja să le vedeți și apreciați (motiv pentru care vă mulțumim) pe Facebook și Instagram.

Fotografiile aeriene realizate cu drona DJI Mavic 2 Pro

Filmarea aeriană 4K

În imagini se pot vedea Vârful Ciucaș, Culmea Bratocea, Valea Berii și Cabana Vârful Ciucaș

Distribuie articolul
Articol scris de
Dragoș Asaftei
Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac fotoreportajele și fotografiile aeriene. În momentul de față lucrez la proiectul Zbor peste Munții României, în cadrul căruia fotografiez și filmez din dronă cei mai spectaculoși munți din țara noastră.
Zbor peste Munții României este un proiect lansat în 2018 de Dragoș Asaftei și oferit de AQUA Carpatica
AQUA Carpatica

Comentarii

  1. Dia 16 ianuarie 2020 at 9:26 - Reply

    Mă lăsați fără glas de fiecare dată când privesc la ceea ce realizați !
    Felicitări pentru tot ceea ce faceți!!!

    • Dragoș Asaftei 16 ianuarie 2020 at 9:28 - Reply

      Vă mulțumim frumos pt. aprecieri și că ne urmăriți!

Citește și alte articole de pe site