S-a mai încheiat un an din proiectul nostru început în 2018. Sunt 5 ani deja de când am pornit în călătoria #DeasupraMunțilorRomaniei și vor mai urma cu siguranță mulți alții. Pe munte găsim mereu liniștea, binele, calmul. Ne găsim pe noi și de asta revenim pe cât de des putem.

Vă mulțumim că ne sunteți alături în acest proiect, că ne urmăriți și ne apreciați munca! Comunitatea noastră adună aproape 150.000 de urmăritori pe rețelele sociale pe care suntem prezenți, iar asta nu poate decât să ne motiveze să continuăm ce am început în urmă cu 5 ani. Și anume să arătăm munții României fotografiați și filmați de la înălțime, dar și să transmitem mai departe respectul față de natură, alături de responsabilizarea fiecăruia atunci când vine vorba de mersul pe munte.

În articolul de astăzi am pregătit o selecție cu imaginile noastre preferate din cele realizate în 2023. Le-am împărțit pe munți, în așa fel încât să fie mai ușor de identificat. Ne revedem și în acest an cu noi fotografii și filmări ale celor mai frumoase zone din munții țării noastre. La mulți ani!

Munții Retezat
Munții Ciucaș
Munții Bucegi
Munții Harghitei
Munții Făgăraș
Munții Cehlău
Masivul Cozia
Parcul Național Cheile Bicazului-Hășmaș
Distribuie articolul
Articol scris de
Dragoș Asaftei
Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac fotoreportajele și fotografiile aeriene. În momentul de față lucrez la proiectul Zbor peste Munții României, în cadrul căruia fotografiez și filmez din dronă cei mai spectaculoși munți din țara noastră.
Zbor peste Munții României este un proiect lansat în 2018 de Dragoș Asaftei și oferit de AQUA Carpatica
AQUA Carpatica