Cabane din munții României închise pe fondul pandemiei #COVID-19

Total
91
Shares

Începem prin a vă recomanda cu tărie să amânați orice călătorie planificată în această perioadă, chiar dacă vorbim de trasee parcurse în inima munților, unde șansele de a întâlni alți oameni sunt destul de mici. Orice astfel de ieșire poate fi făcută oricând după această perioadă. Muntele rămâne acolo unde e și acum. #StămAcasă și stăm în siguranță, ca apoi să ne putem bucura de tot ce are natura mai frumos să ne arate.

Pe fondul pandemiei #COVID-19, mai multe cabane din munții României au anunțat deja că se închid. Probabil că în zilele următoare numărul lor va crește. Știm cu toții că sunt locuri care pot fi aglomerate și în care de multe ori e greu să păstrezi o distanță corespunzătoare între tine și cei din jur.

Îi felicităm pe cabanierii care au decis deja să închidă cabanele în această perioadă. Astfel, cu responsabilitate față de toți iubitorii de munte, următoarele cabane au declarat că vor fi închise:

În același timp, unele dintre cabane au anunțat măsuri de siguranță pentru igienizarea spațiilor:

  • Cabana Negoiu din Munții Făgăraș;

În dreptul fiecărei cabane am pus link cu anunțul făcut ori sursa informației. Ultima actualizare: 17 Martie 2020. Dacă aveți informații suplimentare, vă rugăm să le lăsați în comentarii.
2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like