Perspectivele aeriene #DeasupraMuntilorRomaniei sunt absolut fascinante! De fiecare dată când ridic drona în aer simt că zbor și eu. E o senzație incrdibilă, pe care încerc cu tot dinadinsul să o arăt în fotografiile și filmările din acest proiect.

Panoramele aeriene pe care vreau să ți le arăt în continuare te vor aduce preț de câteva clipe în inima munților, acolo unde tot ce trăiești e amplificat de peisajul absolut spectaculos care te înconjoară. Ori de câte ori mă uit la o astfel de panoramă, îmi amintesc rapid ce am simțit în momentul în care am realizat-o.

Urmează ca pe durata fiecărei călătorii să fac mai multe astfel de tururi virtuale, care să te poarte cu o și mai mare acuratețe pe traseele parcurse de mine în acest proiect. Dar haide să vedem cele 10 panorame aeriene promise. Dă click pe imagine pentru a o explora la rezoluție mare.

Care e preferata ta?

Munții Almăjului

Citește povestea călătoriei

Munții Ciucaș

Citește povestea călătoriei

Munții Piatra-Craiului

Citește povestea călătoriei

Munții Ceahlău

Citește povestea călătoriei

Munții Bucegi

Urmează în curând povestea călătoriei

Munții Făgăraș

Urmează în curând povestea călătoriei


Distribuie articolul
Articol scris de
Dragoș Asaftei
Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac fotoreportajele și fotografiile aeriene. În momentul de față lucrez la proiectul Zbor peste Munții României, în cadrul căruia fotografiez și filmez din dronă cei mai spectaculoși munți din țara noastră.
Zbor peste Munții României este un proiect lansat în 2018 de Dragoș Asaftei și oferit de AQUA Carpatica
AQUA Carpatica

Comentarii

Citește și alte articole de pe site