Prima călătorie pe munte din acest an am făcut-o în Munții Ciucaș, chiar în prima zi din 2019, pe o vreme minunată. Ne aflam într-una din puținele zile senine după aproape două săptămâni de ninsoare continuă. Brazii erau plini de zăpadă și transformau priveliștile într-unele și mai deosebite.

Am publicat deja pe Facebook și Instagram câteva imagini și filmulețe surprinse din dronă. Le-ați văzut, le-ați apreciat și chiar distribuit de câteva sute de ori, motiv pentru care vă mulțumim.

Venim astăzi către voi, în semn de mulțumire că ne sunteți alături, cu o serie de wallpapere pentru telefoanele voastre. Sunt imagini surprinse atât din dronă, cât și de la sol, din traseul spre Vârful Ciucaș.


Distribuie articolul
Articol scris de
Dragoș Asaftei
Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac fotoreportajele și fotografiile aeriene. În momentul de față lucrez la proiectul Zbor peste Munții României, în cadrul căruia fotografiez și filmez din dronă cei mai spectaculoși munți din țara noastră.
Zbor peste Munții României este un proiect lansat în 2018 de Dragoș Asaftei și oferit de AQUA Carpatica
AQUA Carpatica

Comentarii

Citește și alte articole de pe site