Împlinim imediat jumătate de an de când am pornit în călătoria #DeasupraMuntilorRomaniei și suntem din ce în ce mai încântați de momentele absolut minunate pe care muntele ni le-a oferit în toată această perioadă. Am străbătut 5 dintre munții României și urmează în curând să urcăm pe al 6-lea.

În toată această perioadă am învățat multe despre munte, despre noi și despre locurile de o frumusețe extraordinară ascunse în țara noastră. Și, cel mai important, am învățat despre respectul pe care trebui să îl arăți muntelui, despre cât de importantă este documentarea pentru fiecare tură și despre utilitatea echipamentului bine pregătit în absolut toate situațiile.

V-am arătat fotografii, ați văzut clipuri video, ați citit poveștile din călătorii și ne-ați fost alături de la început și până acum, motiv pentru care vă mulțumim!

Toate aceste lucruri au fost recunoscute și la Webstock 2018, un eveniment al comunității online, în cadrul căruia am câștigat al II-lea loc la categoria Bloggers Projects.

Suntem recunoscători și vă mulțumim!


Distribuie articolul
Articol scris de
Dragoș Asaftei
Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac fotoreportajele și fotografiile aeriene. În momentul de față lucrez la proiectul Zbor peste Munții României, în cadrul căruia fotografiez și filmez din dronă cei mai spectaculoși munți din țara noastră.
Zbor peste Munții României este un proiect lansat în 2018 de Dragoș Asaftei și oferit de AQUA Carpatica
AQUA Carpatica

Comentarii

  1. Lazar Adrian 14 noiembrie 2018 at 9:45 - Reply

    Felicitari!

    • Dragoș Asaftei 14 noiembrie 2018 at 12:38 - Reply

      Mulțumim!

Citește și alte articole de pe site