Am câștigat al II-lea loc la Webstock 2018!

Total
7
Shares

Împlinim imediat jumătate de an de când am pornit în călătoria #DeasupraMuntilorRomaniei și suntem din ce în ce mai încântați de momentele absolut minunate pe care muntele ni le-a oferit în toată această perioadă. Am străbătut 5 dintre munții României și urmează în curând să urcăm pe al 6-lea.

În toată această perioadă am învățat multe despre munte, despre noi și despre locurile de o frumusețe extraordinară ascunse în țara noastră. Și, cel mai important, am învățat despre respectul pe care trebui să îl arăți muntelui, despre cât de importantă este documentarea pentru fiecare tură și despre utilitatea echipamentului bine pregătit în absolut toate situațiile.

V-am arătat fotografii, ați văzut clipuri video, ați citit poveștile din călătorii și ne-ați fost alături de la început și până acum, motiv pentru care vă mulțumim!

Toate aceste lucruri au fost recunoscute și la Webstock 2018, un eveniment al comunității online, în cadrul căruia am câștigat al II-lea loc la categoria Bloggers Projects.

Suntem recunoscători și vă mulțumim!
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like