Pădurile bogate ale Munților Ceahlău

Total
5
Shares

Încă de când am ajuns prima oară în Munții Ceahlău, în urmă cu mai bine de 8 ani, am remarcat peisajele extrem de verzi, datorate pădurilor bogate de pe toate părțile masivului. Pe lângă peisajul deosebit pe care îl creează, pădurile bogate ale Ceahlăului contrbuie la conservarea unei faune și flore bogate, ridicând și mai mult importanța acestui ecosistem.

Pe suprafața Parcului Național Ceahlău, declarat arie protejată în 2000, se regăsesc mai multe tipuri de păduri și habitate, diferența dintre ele observându-se cu ușurință pe măsură ce îți începi urcarea, indiferent din care parte a masivului ai porni.

Am surprins frumusețea acestor păduri în timpul călătoriei noastre din Ceahlău, din vara anului trecut, și am ales aici imaginile noastre preferate.


Secțiunea „România, Patria Apelor Minerale” cuprinde imagini cu cele mai frumoase păduri și zone muntoase din țara noastră, care găzduiesc aproximativ 60% din izvoarele de apă ale Europei, ape ce izvorăsc din păduri virgine.

Încearcă noul izvor AQUA Carpatica, la fel de pur și cu gust unic datorat concentrației speciale de săruri. AQUA Carpatica din România, Patria Apelor Minerale.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.