Unii dintre cei mai populari și vizitați munți din România, Bucegii, te pot surprinde la fiecare vizită. Am ajuns aici de mai multe ori pe durata primului an din Zbor peste Munții României, însă ultima vizită, din urmă cu câteva zile, a fost cu atât mai deosebită.

Ploaia de cu o seară înainte a contribuit la ridicarea aburilor de condens din pădurile de pe versanții masivului, creând niște peisaje absolut spectaculoase. Am început fotografierea pădurilor dinspre Piatra Arsă și am ajuns în Chiele Zănoagei, acolo unde am rămas fără cuvinte.

Fotografiile de mai jos îți vor transmite o parte din senzațiile trăite de mine în momentul în care vedea pe ecranul telefonului imaginile redate de camera dronei.


Secțiunea „România, Patria Apelor Minerale” cuprinde imagini cu cele mai frumoase păduri și zone muntoase din țara noastră, care găzduiesc aproximativ 60% din izvoarele de apă ale Europei, ape ce izvorăsc din păduri virgine.a

Încearcă noul izvor AQUA Carpatica, la fel de pur și cu gust unic datorat concentrației speciale de săruri. AQUA Carpatica din România, Patria Apelor Minerale.

Distribuie articolul
Articol scris de
Dragoș Asaftei
Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac fotoreportajele și fotografiile aeriene. În momentul de față lucrez la proiectul Zbor peste Munții României, în cadrul căruia fotografiez și filmez din dronă cei mai spectaculoși munți din țara noastră.
Zbor peste Munții României este un proiect lansat în 2018 de Dragoș Asaftei și oferit de AQUA Carpatica
AQUA Carpatica