Pădurile Munților Bucegi în lumina răsăritului

Total
16
Shares

Unii dintre cei mai populari și vizitați munți din România, Bucegii, te pot surprinde la fiecare vizită. Am ajuns aici de mai multe ori pe durata primului an din Zbor peste Munții României, însă ultima vizită, din urmă cu câteva zile, a fost cu atât mai deosebită.

Ploaia de cu o seară înainte a contribuit la ridicarea aburilor de condens din pădurile de pe versanții masivului, creând niște peisaje absolut spectaculoase. Am început fotografierea pădurilor dinspre Piatra Arsă și am ajuns în Chiele Zănoagei, acolo unde am rămas fără cuvinte.

Fotografiile de mai jos îți vor transmite o parte din senzațiile trăite de mine în momentul în care vedea pe ecranul telefonului imaginile redate de camera dronei.


Secțiunea „România, Patria Apelor Minerale” cuprinde imagini cu cele mai frumoase păduri și zone muntoase din țara noastră, care găzduiesc aproximativ 60% din izvoarele de apă ale Europei, ape ce izvorăsc din păduri virgine.a

Încearcă noul izvor AQUA Carpatica, la fel de pur și cu gust unic datorat concentrației speciale de săruri. AQUA Carpatica din România, Patria Apelor Minerale.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.