Valea Cerbului din Munții Bucegi

(O recenzie client)

150 lei600 lei

Munții care „fierb” după o furtună la final de vară. Valea Cerbului din Munții Bucegi.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Acest tablou e cadoul pe care ți-l poți face ție ori pe care îl poți oferi cuiva drag. Fotografiile din selecția de tablouri Zbor peste Munții României sunt realizate pe parcursul a sute de kilometri parcurși pe trasee de munte și te aduc față în față cu niște priveliști absolut minunate.

Pentru a ne asigura de impactul puternic pe care îl vor avea aceste fotografii pe print, folosim servicii și materiale de calitate. E bine să știi că imaginile sunt imprimate și înrămate de tipografia AZERO din București, iar apoi sunt bine ambalate pentru un transport în siguranță până la tine acasă.

Tabloul va fi livrat prin curier în termen de 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

Dacă dorești să comanzi tabloul pe alte specificații față de cele de mai sus, ne poți scrie oricând pe adresa de e-mail: tablouri@muntiiromaniei.ro.

1 recenzie pentru Valea Cerbului din Munții Bucegi

  1. Alina (proprietar verificat)

    Am cumparat tabloul in varianta canvas, pe 60×90, si arata foarte bine; l-am agatat pe un perete alb, insa cred ca poate fi incadrat fain si pe alte culori de fundal.
    Livrarea a fost facuta ceva mai rapid decat estimarea primita initial, iar comunicarea cu Dragos a functionat foarte usor si ok.
    Recomand! 🙂

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.