Transfăgărășanul între toamnă și iarnă

Total
10
Shares

Ori de câte ori ajung pe Transfăgărășan sunt la fel de entuziasmat ca prima oară. E-un loc pe care visam să-l vizitez când eram mic și care mi se pare cu totul spectaculos. Sensațiile mi-au fost amplificate de această dată când am ajuns pe celebrul drum și cu drona.

Era o după-masă destul de rece de octombrie când mi-a trecut prin gând că peisajul de toamnă ar fi putut să-și facă apariția. În momentul în care am început să urc, am observat rapid prezența celor două anotimpuri. Toamna își făcea de cap în pădurea de la baza muntelui, iar iarna începe să-și intre în drepturi spre Bâlea Lac.

Așa că a fost prilejul perfect pentru o serie spectaculoasă de fotografii în lumina apusului, în condițiile de mai sus. Priviți imaginil. 🙂2 comments
  1. Unele dintre cele mai frumoase amintiri mă leagă de apusurile din Făgăraș, când de sus, de pe Vârful Viștea Mare, priveam năucă în zare spre creste și peste. Copleșitoare frumusețea Făgărașului, cu istoria lui sângeroasă cu tot, pe care o ascunde printre brazii din păduri. Aleg fără urmă de îndoială sau ezitare de fiecare dată vederile de aici, iar ce a izbutit Dragoș să redea prin cadrele sale face inima să-mi uite o bătaie, iar sufletul să se înalțe sus de tot.

    Mulțumesc, Dragoș și mă-nclin smerită în fața proiectului!

  2. Cel mai spectaculos masiv din Romania. De-a dreptul impresionat, cu o multitudine de circuri si lacuri glaciare si un traseu de creasta care iti taie respiratia. Acesti munti mi-au intrat in suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like