A devenit o tradiție să începem anul nou cu o călătorie #DeasupraMuntilorRomaniei. Pentru primele zile din 2020 am decis să parcurgem un traseu din Munții Baiului, acolo unde știam că e zăpadă suficientă la peste 1400m altitudine, fără să existe risc de avalanșă.

Zis și făcut. A doua zi a anului ne prindea pe Vârful Clăbucetul Taurului, dintre Predeal și Azuga, într-o tură care se încheiase cu aproape 15km parcurși prin niște peisaje magice.

Am ales câteva dintre cele mai frumoase priveliști și le-am transpus în wallpapere de sezon, perfecte pentru telefoanele mobile. Tot ce trebuie să faci e să intri pe link-ul de mai jos (sau să le descarci direct idn galerie) și să le salvezi. Gratuit. La mulți ani! ❤️

Imaginile au fost surprinse cu drona DJI Mavic 2 Pro și aparatul foto compact Sony RX100 VI. Enjoy!


Distribuie articolul
Articol scris de
Dragoș Asaftei
Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac fotoreportajele și fotografiile aeriene. În momentul de față lucrez la proiectul Zbor peste Munții României, în cadrul căruia fotografiez și filmez din dronă cei mai spectaculoși munți din țara noastră.
Zbor peste Munții României este un proiect lansat în 2018 de Dragoș Asaftei și oferit de AQUA Carpatica
AQUA Carpatica

Comentarii

Citește și alte articole de pe site