Peisajele de iarnă întâlnite de noi în munții României ne-au lăsat de fiecare dată fără cuvinte. Într-o zi de iarnă am văzut cel mai frumos apus și sperăm să ne mai întâlnim cu astfel de peisaje cât de curând. Plănuim deja traseele pe care să le parcurgem în această iarnă, iar dacă aveți sugestii vă rugăm să le scrieți în comentarii.

Între timp, am pregătit aici o serie de wallpapere pentru telefonul mobil cu fotografii surprinse iarna pe traseele străbătute de noi. Le puteți vedea mai jos, să le descărcați și să le folosiți gratuit, așa cum se așează mai bine pe telefoanele voastre.


Distribuie articolul
Articol scris de
Dragoș Asaftei
Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac fotoreportajele și fotografiile aeriene. În momentul de față lucrez la proiectul Zbor peste Munții României, în cadrul căruia fotografiez și filmez din dronă cei mai spectaculoși munți din țara noastră.
Zbor peste Munții României este un proiect lansat în 2018 de Dragoș Asaftei și oferit de AQUA Carpatica
AQUA Carpatica

Comentarii

 1. Claudia Lukacs 12 decembrie 2020 at 22:45 - Reply

  Am fost prin munti,pesteri acum 30 ani!Eram o gasca care mergeam cu zilele prin munti,fiecare zi era un traseu ne intorceam seara la cort (Padis)a fost super,amintiri frumoase!

  • Dragoș Asaftei 12 decembrie 2020 at 22:57 - Reply

   Sigur ati adunat niste amintiri si experiente minunate! Abia asteptam sa ajungem si noi in Apuseni.

 2. Monica 12 decembrie 2020 at 23:28 - Reply

  Mulțumesc, superb!!!

Citește și alte articole de pe site