În urmă cu o lună publicam prima serie de wallpapere din acest an. Seria conținea 7 imagini surprinse atât cu drona, cât și de la „sol” de pe traseul spre Vârful Ciucaș într-unul dintre cele mai frumoase peisaje de iarnă.

Fotografiile de atunci ne-au făcut să revenim în Munții Ciucaș și la începutul acestei luni, motiv pentru care completăm pachetul de wallpapere cu alte noi imagini.

De această dată am reușit să surprindem lumina magică de la răsărit, cu o atmosferă extraordinar de senină și cu priveliști până spre Munții Bucegi, Piatra-Craiului și chiar Făgăraș.

Poți descărca imaginile și să le folosești gratuit ca wallpapere pentru telefonul tău. Au fost surprinse cu drona DJI Mavic 2 Pro și aparatul foto compact Sony RX100 VI. Enjoy!


Distribuie articolul
Articol scris de
Dragoș Asaftei
Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac fotoreportajele și fotografiile aeriene. În momentul de față lucrez la proiectul Zbor peste Munții României, în cadrul căruia fotografiez și filmez din dronă cei mai spectaculoși munți din țara noastră.
Zbor peste Munții României este un proiect lansat în 2018 de Dragoș Asaftei și oferit de AQUA Carpatica
AQUA Carpatica

Comentarii

Citește și alte articole de pe site